Emri i Kompanisë Adresa Qyteti Aktiviteti i Kompanisë
A&M Shop Fushë Kosovë Fushë Kosovë Veshmbathje
A&M Shop Rr. UQK p.n. Prishtinë Veshmbathje
A&M Shop Rr. UQK p.n. Prishtinë Veshmbathje
AMRE SHPK Magj. Prishtinë-Shkup Lipjan Mobilje
Auto Kaqandolli Zona Industriale p.n. Prishtinë Shitje dhe servisim i veturave
BITSIANI - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
COMODITA HOME - PRISHTINE ETC Prishtinë Prishtinë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak 
COMODITA HOME - PRISHTINE Prishtinë ULPIANE Prishtinë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak 
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA PRISHTINE Kalabria - Prishtinë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA PRISHTINE Kalabria - Prishtinë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA PRISHTINE Kalabria - Prishtinë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA-RESTAURANT Veternik - Grand Store Prishtinë Restaurante dhe vende për ushqim
EBC COMPANY 1 Bregu i Diellit Prishtinë Dyqane kozmetike
EBC COMPANY 2 Garibaldi Prishtinë Dyqane kozmetike
EBC COMPANY 3 3 Sheshirat Prishtinë Dyqane kozmetike
EBC COMPANY 4 ETC Fushë Kosovë Fushë Kosovë Dyqane kozmetike
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE Lipjan Lipjan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRISHTINE Lipjan Lipjan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
Euro Goma Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë p.n. Prishtinë Autopjese (Non-Dealer)
Euro Goma Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë p.n. Prishtinë Autopjese (Non-Dealer)
EUROGOMA PRISHTINE Përballë Grand Store Prishtinë Autopjese (Non-Dealer)
FASHION OUTLET - (ALBI FASHION SHPK) Fushë Kosovë Fushë Kosovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
FORTESA PRISHTINE Veternik pn Prishtinë Dyqane të paisjeve shtëpiake
FUSHE KOSOVE SHOP - (IPKO LLC) Nëna Terezë 107-4   (te rrethi) Fushë Kosovë Shërbime telekomunikacioni
GEOX - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
GOLDEN POINT - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
HAJDINI COM Zona Industriale Prishtinë Dyqane mobiljesh dhe paisje shtëpiake përveq teknikës së bardhë
HIB PETROL 1 Peroc Cagllavicë Prishtinë Derivate
HIB PETROL 2 QMI1 Magj. Shkup - Prishtinë Prishtinë Derivate
HIB PETROL 3 Bresje Fushë Kosovë Derivate
HIB PETROL 4 Zabel I epërm Komoran Drenas Derivate
HIB PETROL MARKET 2 Bresje Fushë Kosovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
HIPERMARKET ALBI MALL - (ALBI SHOPPING) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
HIPERMARKET ALBI MALL - (ALBI SHOPPING) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
HOTEL EMERALD Cagllavicë Prishtinë Hotel
HOTEL VICTORY RR . BULEVARDI I DËSHMORËVE 112 Prishtinë Hotel
INTEREX LLC  RR. UCK, KOMPLEKSI QAFA, KATI 1 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
INTEREX LLC  RR. UCK, KOMPLEKSI QAFA, KATI 1 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
INTEREX LLC  RR. UCK, KOMPLEKSI QAFA, KATI 1 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
KUR PRISHTINA SH.A. 2 Rr. Zija Shemsiu Prishtinë Shërbime komunale – rrymë elektrike, gas, ujë
LESNA ING AF SHPK Fushë Kosovë Fushë Kosovë Mobilje
MANGO 1 - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
MANGO 2 - (ARDI CO SHPK) Pallati i Rinisë Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
MARKETI 1 - (ALBI SHOPPING) Santea Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MARKETI 2 - (ALBI SHOPPING) Ulpianë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MARKETI 3 - (ALBI SHOPPING) Sllovenia Sporti Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MARKETI 5 - (ALBI SHOPPING) Rr. Tring Smajli Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MARKETI 6 - (ALBI SHOPPING) Rr. Isa Kastrati Matiqan Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MARKETI 7 - (ALBI SHOPPING) Rr. Armend Daci - Bregu I Diellit Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MARKETI 9 - (ALBI SHOPPING) Rr. Eqrem Qabej Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MERIDIAN EXPRESS 1 Rr.Kalabria A1 - Emshir Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MERIDIAN EXPRESS 10 Rr. Rexhep Krasniqi blloku 1 - Te UBT Emshir Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MERIDIAN EXPRESS 2 Rr.Nazim Gafurri nr.31 - Germi Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MERIDIAN EXPRESS 3 Rr.Ferid Curri - Dragodan Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MERIDIAN EXPRESS 7 Rruga B - Lagjja e Spitalit Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MERIDIAN EXPRESS 8 Rr. Ahmet Krasniqi C2-6 Dragodan  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MERIDIAN EXPRESS 9 Rr. Lidhja e Prizrenit p.n. (prapa sh.f. Meto Bajraktari) Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
MME Kanz Albi Mall Veternik Prishtinë Veshje për fëmijë
MOTIVI - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
N.T.H.P. GJINI Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë p.n. Prishtinë Shitja Tepihave
NH Rings Rr. Nëna Terezë p.n. Prishtinë Restaurant Ushqimor
NTP GAMA PRISHTINE Prishtinë Prishtinë Mobilje
NTP HAJDINI COMERC 2 Drenas Drenas Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
NTP VISARI Zona Industriale p.n. - Veternik Prishtinë Shitja Tepihave
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik
NTSH Fisi Gold Rr. Agim Ramadani 18/3  Prishtinë Argjentari
OKAIDI 1 - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
OLTRE - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
ORSAY - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
PARFOIS 2 - (SPORTINA & ALBI LLC) Rr. Garibaldi p.n. 15/1-3 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
Petrol Company Bresje Bresje Fushë Kosovë Derivate
Petrol Company Dragodan Dragodan Prishtinë Derivate
PIMKIE - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
PODUJEVA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Skënderbeu. Qendra Tregtare Beni Dona Podujevë Shërbime telekomunikacioni
PRISHTINA SHOP 1 - (IPKO LLC) Rr. Perandori Justininan nr.16 - Qyteza Pejton Prishtinë Shërbime telekomunikacioni
PRISHTINA SHOP 2 - (IPKO LLC) Rr. Bill Klinton, Blloku 7 - Dardani Prishtinë Shërbime telekomunikacioni
PRISHTINA SHOP 3 Rr. Nëna Terezë pn ( qendër) Prishtinë Shërbime telekomunikacioni
PRISHTINA SHOP 3 - (IPKO LLC) Rr. Nëna Terezë pn ( qendër) Prishtinë Shërbime telekomunikacioni
QLS Kubati Rr. Ali Pashe Gucia p.n. Prishtinë Spital
SIX - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
SPORTINA - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
SPRINGFIELD 1 - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
SPRINGFIELD 2 - (ALBI FASHION SHPK) Pallati i Rinisë Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
SWISS - SPA WELLNESS Sheshi Nëna Terezë pn Prishtinë Sallon Ondulimi
SWISS DIAMOND HOTEL Sheshi Nëna Terezë pn Prishtinë Hotel
SWISS DIAMOND HOTEL Nëna Terezë p.n. Prishtinë Hotel
SWISS DIAMOND HOTEL-REST. Nëna Terezë p.n. Prishtinë Restaurante dhe vende për ushqim
SWISS DIAMOND HOTEL-TERAS. Nëna Terezë p.n. Prishtinë Restaurante dhe vende për ushqim
TALLY WEIJL 1 - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
TAMARIS - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
TECHNO MARKET Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë p.n. Prishtinë Teknikë e Bardhë
TECHNOMARKET Lebanë Prishtinë Mobilje
TIMBERLAND - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
TOM TAILOR 1 - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
TREGU I RI I GJELBERT Qendra Tregtare Bregu i Diellit Prishtinë SuperMarket
VENETA TRAVEL Garibaldi 13/2 Prishtinë Agjensione turistike dhe organizatore udhëtimesh
XYZ - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
YAMAMAY - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
B3 BENZ Rr. Wesley Clark pn Gjakovë Derivate
CITY MALL 1 Rr. Nëna Terezë pn Gjakovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
CITY MALL 2 Rr. Nëna Terezë pn Gjakovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
Digital Computers Rr. Skënderbeu p.n. Gjakovë Paisje Kompjuterike
DPT ZANA Gjakovë Gjakovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
ETC GJAKOVE ETC - Rr. Nëna Terezë p.n.  Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJAKOVE ETC - Rr. Nëna Terezë p.n.  Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJAKOVE ETC - Rr. Nëna Terezë p.n.  Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
EUROGOMA Gjakove Rr. Pashko Vasa p.n. Gjakovë Autopjese (Non-Dealer)
EUROGOMA GJAKOVE 2 Rr. Tirana Gjakovë Autopjese (Non-Dealer)
GJAKOVA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Nëna Tereza Nr 414 (përball Kuvendit Komunal) Gjakovë Shërbime telekomunikacioni
MAKE UP GROUP Rr. Tirana nr. 31 Gjakovë Derivate
MERIDIAN EXPRESS 5 Rr.Anton Çetta nr. 1 Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
NPT Bled SHPK Fshati Qerim Gjakovë Pompë Benzine
NT Lisi Rr. Q. Bakalli 17 Gjakovë Dyqane të paisjeve shtëpiake
Petroll Company SHPK Bresje Prishtinë Derivate
Petroll Company SHPK Fushë Kosovë Prishtinë Derivate
Petroll Company SHPK Gjakovë Gjakovë Derivate
RAHOVEC SHOP - (IPKO LLC) Rr.Xhelal Hajda nr.10 Rahovec Shërbime telekomunikacioni
A&M PEJE Interex Pejë Pejë Veshmbathje
COMODITA HOME - PEJE ETC Pejë Pejë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak 
COMODITA HOME - PEJE Pejë QENDËR Pejë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak 
ETC PEJE ETC Pejë- Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PEJE ETC Pejë- Rr.Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PEJE ETC Pejë- Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PEJE ELKOS - Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PEJE ELKOS - Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PEJE ETC JUNIK Junik Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PEJE ETC KLINË Klinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PEJE ETC ISTOG Istog Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
EUROGOMA KLINE Klinë Klinë Autopjese (Non-Dealer)
EUROGOMA Peje 1 Rr. Bekim Berisha - Abeja p.n. Pejë Autopjese (Non-Dealer)
EUROGOMA Peje 2 Rruga e Rozhajës p.n. Pejë Autopjese (Non-Dealer)
IBO FASHION Brigada e Bokelit Pejë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
KASTRATI GROUP 1 Rr. Kreshnik Ademaj pn Pejë Derivate
Molika Gas Fshati Raushiq, Pejë Pejë Derivate
NPT TROPIKAL Rr.Dëshmorët e Kombit  Deçan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
NPT TROPIKAL Isniq Deçan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
NT Banana Rr. Lidhja e Prizrenit p.n. Istog SuperMarket
NT LIRIDONI Magj. Pejë-Deqan Pejë Tregti me shumicë
NTP Revlon Duo Rr. Mbretëresha Teutë pn  Pejë Kozmetikë
NTP Rina Commerc Rr. Rinia p.n.  Istog SuperMarket
PEJA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Eliot Engel nr.59 Afër qarshisë së gjatë Pejë Pejë Shërbime telekomunikacioni
Petrol Company Peje Pejë Pejë Derivate
QLS Kubati 2 Elkos Center  Pejë Spital
Seferi Mont Rr. UQK Nr. 55 Pejë Tregti me shumicë
ABI Center - SuperMarket Komuna e Parisit p.n. Prizren SuperMarket
ABI Center - SuperMarket Komuna e Parisit p.n. Prizren SuperMarket
ABI Center - SuperMarket Komuna e Parisit p.n. Prizren SuperMarket
ABI Center - Teknike e Bardhe Komuna e Parisit p.n. Prizren Teknikë e Bardhë
ABI Center - Tekstil Komuna e Parisit p.n. Prizren Tekstil
ABI Center - Tekstil Komuna e Parisit p.n. Prizren Tekstil
AS PETROL SHPK Rr. Ferizajit nr. 21 Prizren Derivate
BENNY NT Rr. Edit Durham nr. 4 Prizren Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
BENNY SPORT Rr. De Rada pn Prizren Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra
BREU PETROL SHPK Lagja Dardani pn Prizren         Derivate
COMODITA HOME - PRIZREN PRIZREN Prizren Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak 
ETC PRIZREN ETC - Rr.William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRIZREN ETC - Rr.William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRIZREN ETC - Rr. William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC PRIZREN ETC - Rr. William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
EUROGOMA PRIZREN  Vlashnje Prizren Autopjese (Non-Dealer)
FORTESA PRIZREN Rr. Tirana Prizren Dyqane të paisjeve shtëpiake
HIB PETROL 5 Rruga e Tiranës Prizren Derivate
MERIDIAN EXPRESS 6 Rr.Jeronim De Rada - te Minimaxi Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
NT A & N Korishë, p.n. Prizren SuperMarket, Teknike
NT A & N Korishë, p.n. Prizren SuperMarket, Tekstil
NT A & N  Korishë, p.n. Prizren SuperMarket
NTSH Luma Comerc Rr. Tahir Sinani 118 Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
Petrol Company Prizren Prizren Prizren Derivate
PRIZREN SHOP - (IPKO LLC) Rr. Remzi Ademaj nr.34 Prizren Shërbime telekomunikacioni
THERANDA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Brigada 123 pn Therandë Shërbime telekomunikacioni
BERTO Rr. Adnan Shyti p.n. Vushtrri Mobilje
ETC MITROVICE ETC - Rr. Bislim Bajgora p.n. Mitrovicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC MITROVICE ETC - Rr. Bislim Bajgora p.n. Mitrovicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC MITROVICE ETC - Rr. Bislim Bajgora p.n. Mitrovicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC MITROVICE ETC VUSHTRRI - Rr.Adnan Shyti p.n. Vushtrri Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC MITROVICE ETC VUSHTRRI - Rr.Adnan Shyti p.n. Vushtrri Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC MITROVICE ETC VUSHTRRI - Rr.Adnan Shyti p.n. Vushtrri Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
HIB PETROL 9 Shupkovc Mitrovicë Derivate
MITROVICA SHOP - (IPKO LLC) Bulevardi Shemsi Ahmeti nr.24 Mitrovicë Shërbime telekomunikacioni
NPT EURO 12 GOMA Shupkovc Mitrovicë Autopjese (Non-Dealer)
NTP Edona Vushtrri Vushtrri SuperMarket
NTP MASK TAPE Rr. Mbretëresha Teuta Mitrovicë Dyqane muzikore-instrumente muzikore
NTP REAL Rr. Ismail Qemajli Vushtrri         Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
SHOP VUSHTRRI - (IPKO LLC) Rr.Dëshmorët e Kombit p.n. Vushtrri Shërbime telekomunikacioni
A&M GJILAN Rr. Kalabria Gjilan Veshmbathje
COMODITA HOME - GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane veshjesh të ndryshme dhe aksesor
CONAD KOSOVA KAMENICE Kamenicë Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA KAMENICE Kamenicë Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
D.P.Z. Beli Rr. Metush Krasniqi p.n. Gjilan Teknikë e Bardhë
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC AGMIA CENTER GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC VITI Viti Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC VITI Viti Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC KAMENICË Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC GJILAN ETC KAMENICË Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
EUROGOMA GJILAN  Rruga e Prishtinës Gjilan Autopjese (Non-Dealer)
GJILAN AGMIA - (IPKO LLC) Agmia shoping center Gjilan Shërbime telekomunikacioni
GJILAN SHOP - (IPKO LLC) Rr.Adem Jashari (përball Postës) Gjilan Shërbime telekomunikacioni
KAMENICA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Skëndërbeu ( përball Shkollës Fillore "Fan Noli") Kamenicë Shërbime telekomunikacioni
Luli Company Rr. Sadullah Brestovci p.n. Gjilan Market, restaurant, hoteleri
Luli Company Rr. Sadullah Brestovci p.n. Gjilan Market, restaurant, hoteleri
MERIDIAN EXPRESS 4 Rr.Brigada e UÇK-së - Tregu i gjelbërt Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
Mobileria Pallma - Gjilan Magj. Gjilan - Bujanovc Gjilan Mobilje
NPT AGROMARKET FSH SADOVINË E JERLIVE Viti Dyqane të ndryshme të specializuara me pakicë 
NPT NEXHA COMERC Rr. Adem Jashari p.n. Dardanë Kamenicë Teknikë e Bardhë
NTP DAFINA Kamenicë Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
NTP GAMA GJILAN Gjilan Gjilan Mobilje
Optika IAS Rr. Bulevardi i Pavarësisë Gjilan Optikë
Petrol Company Gjilan Rr. E Prishtinës Gjilan Derivate
Restorant Bujana Rr. e Ferizajit p.n.  Gjilan Restaurant Ushqimor
Restorant Bujana  Shoping Center ETC Gjilan Restaurant Ushqimor
SHOP VITI - (IPKO LLC) Adem Jashari ( afër stacionit Policor ) Viti Shërbime telekomunikacioni
SHPK HALITI SM Kamenicë Kamenicë Pajisje elektrike
CONAD KOSOVA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
CONAD KOSOVA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete
EUROGOMA FERIZAJ  Rexhep Bislimi Ferizaj Autopjese (Non-Dealer)
FERIZAJ SHOP - (IPKO LLC) Rr. Zenel Hajdini (përball Kinemasë) Ferizaj Shërbime telekomunikacioni
HIB PETROL 6 Brahim Ademi Ferizaj Derivate
HIB PETROL 7 Magj. Ferizaj - Prishtinë Ferizaj Derivate
HIB PETROL 8 Driton Islami Ferizaj Derivate
NATEX Fsh. Sojevë - Ferizaj Ferizaj Dyqane veshjesh të ndryshme dhe aksesor
NTP GAMA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Mobilje