Emri i Kompanisë Adresa Qyteti Aktiviteti i Kompanisë Numri i Kësteve
A&M FUSHE KOSOVE Fushë Kosovë Fushë Kosovë Veshmbathje 3
A&M Shop Rr. UQK p.n. Prishtinë Veshmbathje 3
A&M Shop Rr. UQK p.n. Prishtinë Veshmbathje 3
AMRE SHPK Magj. Prishtinë-Shkup Lipjan Mobilje 12
Auto Kaqandolli Zona Industriale p.n. Prishtinë Shitje dhe servisim i veturave 12
BITSIANI - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
COMODITA HOME - PRISHTINE ETC Prishtinë Prishtinë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak  12
COMODITA HOME - PRISHTINE Prishtinë ULPIANE Prishtinë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak  12
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA PRISHTINE Veternik - Grand Store Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA PRISHTINE Kalabria - Prishtinë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA PRISHTINE Kalabria - Prishtinë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA PRISHTINE Kalabria - Prishtinë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA-RESTAURANT Veternik - Grand Store Prishtinë Restaurante dhe vende për ushqim 3
EBC COMPANY 1 Bregu i Diellit Prishtinë Dyqane kozmetike 12
EBC COMPANY 2 Garibaldi Prishtinë Dyqane kozmetike 12
EBC COMPANY 3 3 Sheshirat Prishtinë Dyqane kozmetike 12
EBC COMPANY 4 ETC Fushë Kosovë Fushë Kosovë Dyqane kozmetike 12
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE ETC Zona Industriale p.n.  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE Podujevë Podujevë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE Lipjan Lipjan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRISHTINE Lipjan Lipjan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
Euro Goma Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë p.n. Prishtinë Autopjese (Non-Dealer) 12
Euro Goma Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë p.n. Prishtinë Autopjese (Non-Dealer) 12
EUROGOMA PRISHTINE Përballë Grand Store Prishtinë Autopjese (Non-Dealer) 12
FASHION OUTLET - (ALBI FASHION SHPK) Fushë Kosovë Fushë Kosovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
FORTESA PRISHTINE Veternik pn Prishtinë Dyqane të paisjeve shtëpiake 12
FUSHE KOSOVE SHOP - (IPKO LLC) Nëna Terezë 107-4   (te rrethi) Fushë Kosovë Shërbime telekomunikacioni 12
GEOX - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
GOLDEN POINT - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
HAJDINI COM Zona Industriale Prishtinë Dyqane mobiljesh dhe paisje shtëpiake përveq teknikës së bardhë 18
HIB PETROL 1 Peroc Cagllavicë Prishtinë Derivate 4
HIB PETROL 2 QMI1 Magj. Shkup - Prishtinë Prishtinë Derivate 4
HIB PETROL 3 Bresje Fushë Kosovë Derivate 4
HIB PETROL 4 Zabel I epërm Komoran Drenas Derivate 4
HIB PETROL MARKET 2 Bresje Fushë Kosovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 4
HIPERMARKET ALBI MALL - (ALBI SHOPPING) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
HIPERMARKET ALBI MALL - (ALBI SHOPPING) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
HOTEL EMERALD Cagllavicë Prishtinë Hotel 4
HOTEL VICTORY RR . BULEVARDI I DËSHMORËVE 112 Prishtinë Hotel 12
INTEREX LLC  RR. UCK, KOMPLEKSI QAFA, KATI 1 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 3
INTEREX LLC  RR. UCK, KOMPLEKSI QAFA, KATI 1 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 3
INTEREX LLC  RR. UCK, KOMPLEKSI QAFA, KATI 1 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 3
KUR PRISHTINA SH.A. 2 Rr. Zija Shemsiu Prishtinë Shërbime komunale – rrymë elektrike, gas, ujë 6
LESNA ING AF SHPK Fushë Kosovë Fushë Kosovë Mobilje 12
MANGO 1 - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
MANGO 2 - (ARDI CO SHPK) Pallati i Rinisë Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
MARKETI 1 - (ALBI SHOPPING) Santea Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
MARKETI 2 - (ALBI SHOPPING) Ulpianë Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
MARKETI 3 - (ALBI SHOPPING) Sllovenia Sporti Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
MARKETI 5 - (ALBI SHOPPING) Rr. Tring Smajli Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
MARKETI 6 - (ALBI SHOPPING) Rr. Isa Kastrati Matiqan Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
MARKETI 7 - (ALBI SHOPPING) Rr. Armend Daci - Bregu I Diellit Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
MARKETI 9 - (ALBI SHOPPING) Rr. Eqrem Qabej Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
MERIDIAN EXPRESS 1 Rr.Kalabria A1 - Emshir Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
MERIDIAN EXPRESS 10 Rr. Rexhep Krasniqi blloku 1 - Te UBT Emshir Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
MERIDIAN EXPRESS 2 Rr.Nazim Gafurri nr.31 - Germi Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
MERIDIAN EXPRESS 3 Rr.Ferid Curri - Dragodan Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
MERIDIAN EXPRESS 7 Rruga B - Lagjja e Spitalit Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
MERIDIAN EXPRESS 8 Rr. Ahmet Krasniqi C2-6 Dragodan  Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
MERIDIAN EXPRESS 9 Rr. Lidhja e Prizrenit p.n. (prapa sh.f. Meto Bajraktari) Prishtinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
MME Kanz Albi Mall Veternik Prishtinë Veshje për fëmijë 6
MOTIVI - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
N.T.H.P. GJINI Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë p.n. Prishtinë Shitja Tepihave 12
NH Rings Rr. Nëna Terezë p.n. Prishtinë Restaurant Ushqimor 2
NTP GAMA PRISHTINE Prishtinë Prishtinë Mobilje 18
NTP HAJDINI COMERC 2 Drenas Drenas Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
NTP VISARI Zona Industriale p.n. - Veternik Prishtinë Shitja Tepihave 12
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik 12
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik 12
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik 12
NTSH Eurokoha Sheshi Nëna Terezë p.n. Prishtinë Agjension Turistik 12
NTSH Fisi Gold Rr. Agim Ramadani 18/3  Prishtinë Argjentari 12
OKAIDI 1 - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
OLTRE - (ARDI CO SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
ORSAY - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
PARFOIS 2 - (SPORTINA & ALBI LLC) Rr. Garibaldi p.n. 15/1-3 Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
Petrol Company Bresje Bresje Fushë Kosovë Derivate 3
Petrol Company Dragodan Dragodan Prishtinë Derivate 3
PIMKIE - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
PODUJEVA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Skënderbeu. Qendra Tregtare Beni Dona Podujevë Shërbime telekomunikacioni 12
PRISHTINA SHOP 1 - (IPKO LLC) Rr. Perandori Justininan nr.16 - Qyteza Pejton Prishtinë Shërbime telekomunikacioni 12
PRISHTINA SHOP 2 - (IPKO LLC) Rr. Bill Klinton, Blloku 7 - Dardani Prishtinë Shërbime telekomunikacioni 12
PRISHTINA SHOP 3 Rr. Nëna Terezë pn ( qendër) Prishtinë Shërbime telekomunikacioni 12
PRISHTINA SHOP 3 - (IPKO LLC) Rr. Nëna Terezë pn ( qendër) Prishtinë Shërbime telekomunikacioni 12
QLS Kubati Rr. Ali Pashe Gucia p.n. Prishtinë Spital 12
SIX - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
SPORTINA - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
SPRINGFIELD 1 - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
SPRINGFIELD 2 - (ALBI FASHION SHPK) Pallati i Rinisë Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
SWISS - SPA WELLNESS Sheshi Nëna Terezë pn Prishtinë Sallon Ondulimi 3
SWISS DIAMOND HOTEL Sheshi Nëna Terezë pn Prishtinë Hotel 3
SWISS DIAMOND HOTEL Nëna Terezë p.n. Prishtinë Hotel 3
SWISS DIAMOND HOTEL-REST. Nëna Terezë p.n. Prishtinë Restaurante dhe vende për ushqim 3
SWISS DIAMOND HOTEL-TERAS. Nëna Terezë p.n. Prishtinë Restaurante dhe vende për ushqim 3
TALLY WEIJL 1 - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
TAMARIS - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
TECHNO MARKET Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë p.n. Prishtinë Teknikë e Bardhë 18
TECHNOMARKET Lebanë Prishtinë Mobilje 12
TIMBERLAND - (ALBI FASHION SHPK) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
TOM TAILOR 1 - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
TREGU I RI I GJELBERT Qendra Tregtare Bregu i Diellit Prishtinë SuperMarket 3
VENETA TRAVEL Garibaldi 13/2 Prishtinë Agjensione turistike dhe organizatore udhëtimesh 12
XYZ - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
YAMAMAY - (SPORTINA & ALBI LLC) Albi Mall Veternik Prishtinë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
B3 BENZ Rr. Wesley Clark pn Gjakovë Derivate 0
CITY MALL 1 Rr. Nëna Terezë pn Gjakovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 12
CITY MALL 2 Rr. Nëna Terezë pn Gjakovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 12
Digital Computers Rr. Skënderbeu p.n. Gjakovë Paisje Kompjuterike 3
DPT ZANA Gjakovë Gjakovë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 6
ETC GJAKOVE ETC - Rr. Nëna Terezë p.n.  Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJAKOVE ETC - Rr. Nëna Terezë p.n.  Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJAKOVE ETC - Rr. Nëna Terezë p.n.  Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
EUROGOMA Gjakove Rr. Pashko Vasa p.n. Gjakovë Autopjese (Non-Dealer) 12
EUROGOMA GJAKOVE 2 Rr. Tirana Gjakovë Autopjese (Non-Dealer) 12
GJAKOVA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Nëna Tereza Nr 414 (përball Kuvendit Komunal) Gjakovë Shërbime telekomunikacioni 12
MAKE UP GROUP Rr. Tirana nr. 31 Gjakovë Derivate 0
MERIDIAN EXPRESS 5 Rr.Anton Çetta nr. 1 Gjakovë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
NPT Bled SHPK Fshati Qerim Gjakovë Pompë Benzine 3
NT Lisi Rr. Q. Bakalli 17 Gjakovë Dyqane të paisjeve shtëpiake 18
Petroll Company SHPK Bresje Prishtinë Derivate 3
Petroll Company SHPK Fushë Kosovë Prishtinë Derivate 3
Petroll Company SHPK Gjakovë Gjakovë Derivate 3
RAHOVEC SHOP - (IPKO LLC) Rr.Xhelal Hajda nr.10 Rahovec Shërbime telekomunikacioni 12
A&M PEJE Interex Pejë Pejë Veshmbathje 3
COMODITA HOME - PEJE ETC Pejë Pejë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak  12
COMODITA HOME - PEJE Pejë QENDËR Pejë Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak  12
ETC PEJE ETC Pejë- Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PEJE ETC Pejë- Rr.Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PEJE ETC Pejë- Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PEJE ELKOS - Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PEJE ELKOS - Rr. Nexhmedin Basha p.n.  Pejë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PEJE ETC JUNIK Junik Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PEJE ETC KLINË Klinë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PEJE ETC ISTOG Istog Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
EUROGOMA KLINE Klinë Klinë Autopjese (Non-Dealer) 12
EUROGOMA Peje 1 Rr. Bekim Berisha - Abeja p.n. Pejë Autopjese (Non-Dealer) 12
EUROGOMA Peje 2 Rruga e Rozhajës p.n. Pejë Autopjese (Non-Dealer) 12
IBO FASHION Brigada e Bokelit Pejë Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 12
KASTRATI GROUP 1 Rr. Kreshnik Ademaj pn Pejë Derivate 2
Molika Gas Fshati Raushiq, Pejë Pejë Derivate 0
NPT TROPIKAL Rr.Dëshmorët e Kombit  Deçan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 0
NPT TROPIKAL Isniq Deçan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 0
NT Banana Rr. Lidhja e Prizrenit p.n. Istog SuperMarket 0
NT LIRIDONI Magj. Pejë-Deqan Pejë Tregti me shumicë 12
NTP Revlon Duo Rr. Mbretëresha Teutë pn  Pejë Kozmetikë 3
NTP Rina Commerc Rr. Rinia p.n.  Istog SuperMarket 0
PEJA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Eliot Engel nr.59 Afër qarshisë së gjatë Pejë Pejë Shërbime telekomunikacioni 12
Petrol Company Peje Pejë Pejë Derivate 3
QLS Kubati 2 Elkos Center  Pejë Spital 12
Seferi Mont Rr. UQK Nr. 55 Pejë Tregti me shumicë 2
ABI Center - SuperMarket Komuna e Parisit p.n. Prizren SuperMarket 3
ABI Center - SuperMarket Komuna e Parisit p.n. Prizren SuperMarket 3
ABI Center - SuperMarket Komuna e Parisit p.n. Prizren SuperMarket 3
ABI Center - Teknike e Bardhe Komuna e Parisit p.n. Prizren Teknikë e Bardhë 18
ABI Center - Tekstil Komuna e Parisit p.n. Prizren Tekstil 18
ABI Center - Tekstil Komuna e Parisit p.n. Prizren Tekstil 18
AS PETROL SHPK Rr. Ferizajit nr. 21 Prizren Derivate 3
BENNY NT Rr. Edit Durham nr. 4 Prizren Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 12
BENNY SPORT Rr. De Rada pn Prizren Dyqane veshjesh për meshkuj dhe femra 12
BREU PETROL SHPK Lagja Dardani pn Prizren         Derivate 2
COMODITA HOME - PRIZREN PRIZREN Prizren Dyqane të specializuara të ndryshme për mobilim shtëpiak  12
ETC PRIZREN ETC - Rr.William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRIZREN ETC - Rr.William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRIZREN ETC - Rr. William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC PRIZREN ETC - Rr. William Walker p.n. Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
EUROGOMA PRIZREN  Vlashnje Prizren Autopjese (Non-Dealer) 12
FORTESA PRIZREN Rr. Tirana Prizren Dyqane të paisjeve shtëpiake 12
HIB PETROL 5 Rruga e Tiranës Prizren Derivate 4
MERIDIAN EXPRESS 6 Rr.Jeronim De Rada - te Minimaxi Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
NT A & N Korishë, p.n. Prizren SuperMarket, Teknike 3
NT A & N Korishë, p.n. Prizren SuperMarket, Tekstil 3
NT A & N  Korishë, p.n. Prizren SuperMarket 3
NTSH Luma Comerc Rr. Tahir Sinani 118 Prizren Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 6
Petrol Company Prizren Prizren Prizren Derivate 3
PRIZREN SHOP - (IPKO LLC) Rr. Remzi Ademaj nr.34 Prizren Shërbime telekomunikacioni 12
THERANDA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Brigada 123 pn Therandë Shërbime telekomunikacioni 12
BERTO Rr. Adnan Shyti p.n. Vushtrri Mobilje 12
ETC MITROVICE ETC - Rr. Bislim Bajgora p.n. Mitrovicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC MITROVICE ETC - Rr. Bislim Bajgora p.n. Mitrovicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC MITROVICE ETC - Rr. Bislim Bajgora p.n. Mitrovicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC MITROVICE ETC VUSHTRRI - Rr.Adnan Shyti p.n. Vushtrri Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC MITROVICE ETC VUSHTRRI - Rr.Adnan Shyti p.n. Vushtrri Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC MITROVICE ETC VUSHTRRI - Rr.Adnan Shyti p.n. Vushtrri Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
HIB PETROL 9 Shupkovc Mitrovicë Derivate 4
MITROVICA SHOP - (IPKO LLC) Bulevardi Shemsi Ahmeti nr.24 Mitrovicë Shërbime telekomunikacioni 12
NPT EURO 12 GOMA Shupkovc Mitrovicë Autopjese (Non-Dealer) 12
NTP Edona Vushtrri Vushtrri SuperMarket 0
NTP MASK TAPE Rr. Mbretëresha Teuta Mitrovicë Dyqane muzikore-instrumente muzikore 12
NTP REAL Rr. Ismail Qemajli Vushtrri         Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 0
SHOP VUSHTRRI - (IPKO LLC) Rr.Dëshmorët e Kombit p.n. Vushtrri Shërbime telekomunikacioni 12
A&M GJILAN Rr. Kalabria Gjilan Veshmbathje 3
COMODITA HOME - GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane veshjesh të ndryshme dhe aksesor 12
CONAD KOSOVA KAMENICE Kamenicë Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA KAMENICE Kamenicë Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
D.P.Z. Beli Rr. Metush Krasniqi p.n. Gjilan Teknikë e Bardhë 18
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC AGMIA CENTER GJILAN Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC VITI Viti Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC VITI Viti Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC KAMENICË Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC GJILAN ETC KAMENICË Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
EUROGOMA GJILAN  Rruga e Prishtinës Gjilan Autopjese (Non-Dealer) 12
GJILAN AGMIA - (IPKO LLC) Agmia shoping center Gjilan Shërbime telekomunikacioni 12
GJILAN SHOP - (IPKO LLC) Rr.Adem Jashari (përball Postës) Gjilan Shërbime telekomunikacioni 12
KAMENICA SHOP - (IPKO LLC) Rr. Skëndërbeu ( përball Shkollës Fillore "Fan Noli") Kamenicë Shërbime telekomunikacioni 12
Luli Company Rr. Sadullah Brestovci p.n. Gjilan Market, restaurant, hoteleri 6
Luli Company Rr. Sadullah Brestovci p.n. Gjilan Market, restaurant, hoteleri 6
MERIDIAN EXPRESS 4 Rr.Brigada e UÇK-së - Tregu i gjelbërt Gjilan Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
Mobileria Pallma - Gjilan Magj. Gjilan - Bujanovc Gjilan Mobilje 18
NPT AGROMARKET FSH SADOVINË E JERLIVE Viti Dyqane të ndryshme të specializuara me pakicë  0
NPT NEXHA COMERC Rr. Adem Jashari p.n. Dardanë Kamenicë Teknikë e Bardhë 18
NTP DAFINA Kamenicë Kamenicë Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 0
NTP GAMA GJILAN Gjilan Gjilan Mobilje 18
Optika IAS Rr. Bulevardi i Pavarësisë Gjilan Optikë 6
Petrol Company Gjilan Rr. E Prishtinës Gjilan Derivate 3
Restorant Bujana Rr. e Ferizajit p.n.  Gjilan Restaurant Ushqimor 0
Restorant Bujana  Shoping Center ETC Gjilan Restaurant Ushqimor 0
SHOP VITI - (IPKO LLC) Adem Jashari ( afër stacionit Policor ) Viti Shërbime telekomunikacioni 12
SHPK HALITI SM Kamenicë Kamenicë Pajisje elektrike 12
CONAD KOSOVA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
CONAD KOSOVA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
ETC FERIZAJ ETC - Rr. Dritan Isami p.n. Ferizaj Dyqane ushqimore dhe Supermarkete 3
EUROGOMA FERIZAJ  Rexhep Bislimi Ferizaj Autopjese (Non-Dealer) 12
FERIZAJ SHOP - (IPKO LLC) Rr. Zenel Hajdini (përball Kinemasë) Ferizaj Shërbime telekomunikacioni 12
HIB PETROL 6 Brahim Ademi Ferizaj Derivate 4
HIB PETROL 7 Magj. Ferizaj - Prishtinë Ferizaj Derivate 4
HIB PETROL 8 Driton Islami Ferizaj Derivate 4
NATEX Fsh. Sojevë - Ferizaj Ferizaj Dyqane veshjesh të ndryshme dhe aksesor 3
NTP GAMA FERIZAJ Ferizaj Ferizaj Mobilje 18