Kampanja me Mastercard
Kampanja me Mastercard
 
Pjesëmarrës ne kampanje do jene te gjithë kartel mbajtësit te cilët do te bëjnë të paktën 10 blerje brenda periudhës 15 ditore, dhe do kenë shpenzuar ne blerje ne POS terminale mjete ne kumulativ ne vlere 200 EUR. 
Çdo klient qe i plotëson këto kushte do rimbursohet nga Mastercard ne vlere prej 6 EUR. Rimbursimi do kthehet drejtpërdrejt ne llogari te klientëve.
 
Qëllimi i kampanjës eshte te rritet përdorimi i kartelës debitore dhe kreditore te brendit Master card.
 
Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:
 
  • Të vlefshme konsiderohen 10 e më shumë blerje ne shumën minimale prej 200,00€
  • Të vlefshme konsiderohen transaksionet e kryera në POS brenda dhe jashtë Kosovës.
  • Të vlefshme konsiderohen transaksionet e kryera online.

Procesi i rimburësimit të klientëve:

  • Për transaksione nga 1 korrik 2022 – 31 korrik 2022 (rimburësimi i parave do të bëhet deri më 15 gusht 2022)
  • Për transaksione nga 1 gusht 2022 – 31 gusht 2022 (rimburësimi i parave do të bëhet deri më 15 shtator 2022)

Kampanja është aktive deri më 31 gusht 2022.
List of videos
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
16.11.2023 | 04:36
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK),
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
31.10.2023 | 03:51
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës Në përshtatje me strategjinë tonë për të avancuar
Njoftim për klient
Njoftim për klient
13.10.2023 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se me datën 14 Tetor 2023 (ditë e shtune), të