Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike.
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike.

Ju njoftojmë se Banka Ekonomike ka ndryshuar Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës, të cilat hyjnë në fuqi me datë 8 Gusht 2024.

 

Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës në mënyrë të detajuar specifikojnë produktet dhe shërbimet që ofrohen në momentin e hyrjes së klientit në marrëdhënie kontraktuale me Bankën Ekonomike dhe është i strukturuar si më poshtë:

•   
Përdorimi llogarive,
•    Personat e autorizuar,
•    Shërbimet dhe produktet bankare elektronike,
•    Debit dhe Kredit kartelat, si dhe terminalet POS dhe ATM
•    Transaksionet në llogari,
•    Produktet kreditore,
•    Urdhërat nga autoritetet lokale,
•    Tarifat dhe provizionet,
•    Privatësia dhe të dhënat personale,
•    Pronari kryesor përfitues,
•    Mbyllja e llogarisë,
•    Përgjegjësitë dhe të drejtat,
•    FSDK,
•    Klientët me shtetësi Amerikane FATCA,
•    Ankesa dhe komunikimi,
•    Komunikimi i ndryshimeve.


Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës gjeni në linkun:

https://bekonomike.com/sq/Kushtet-e-P%C3%ABrgjithshme-t%C3%AB-afarizmit-t%C3%AB-bank%C3%ABs

 

Për më shumë informata, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe  049 733 322.

 

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike.
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike.
08.07.2024 | 11:17
Ju njoftojmë se Banka Ekonomike ka ndryshuar Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës, të
Shijo çdo ditë me Mastercard
Shijo çdo ditë me Mastercard
01.07.2024 | 04:08
Pjesëmarrës ne kampanje do jene te gjithë kartel mbajtësit te cilët do te bëjnë të paktën 12 blerje
Kredit Kartela me Këste
Kredit Kartela me Këste
05.06.2024 | 11:56
Lansimi i veçorisë së re të pagesave me këste për të gjitha kredit kartelatBanka Ekonomike
Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
27.05.2024 | 01:23
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 1 Korrik 2024 , hyn në