BANKA EKONOMIKE HAPI SPORTELIN E RI NË TERMINALIN DOGANOR "HOLANDEZ" NË PRIZREN
BANKA EKONOMIKE HAPI SPORTELIN E RI NË TERMINALIN DOGANOR "HOLANDEZ" NË PRIZREN
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se është hapur sporteli i ri në Terminalin Doganor “Holandez”, rruga e tranzitit p.n. (afër kolegjit Loyola).
Me hapjen e këtij sporteli, klientët:
Do të kenë çasje çdo ditë nga dita e hënë deri ditën e shtunë (08:00 deri 18:00), ndërsa të dielën nuk do të punohet.
Do të mund të kryejnë të gjitha shërbimet bankare (pagesa të doganës, transfere, deponime/tërheqje, etj).
Në vazhdën e përpjekjeve për të ofruar shërbime të shpejta dhe cilësore në ambient të përshtatshëm dhe komod, Banka Ekonomike ka hapur dyert për klientët e saj në rrugën e tranzitit në Prizren. Hapja e këtij sporteli doganor konfirmon angazhimin maksimal të Bankës Ekonomike në plotësimin e të gjitha nevojave dhe kërkesave të klientëve tanë, duke qëndruar sa më afër jush.
 
Për çdo informatë shtesë apo detaje të tjera, ju mund të vizitoni njërën nga degët më të afërta të Bankës Ekonomike, apo të telefononi në Qendrën e Thirrjeve në +381 (0) 38 22 53 53.
Ju mirëpresim!
List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars