BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
 

Prizren 23.07.2013

Banka Ekonomike ofron mundësi të shumta bashkëpunimi për të gjitha kompanitë vendore me theks të veçantë përkrahë bizneset të vogla dhe të mesme në mbarë Kosovën.

Së fundi, Banka Ekonomike ka përkrahur organizimin e iftarit tradicional të mbajtur me datë 23.07.2013, eveniment ky i organizuar nga shoqata e Biznesmenëve dhe Zejtarëve - Esnaf në Prizren.

Në këtë iftar ishin të pranishëm rreth 500 pjesëmarrës afarist e zejtar nga Prizreni dhe mysafir të ftuar.

Organizatorët i shprehën mirënjohje të veçantë Bankës Ekonomike për mbështetjen e ofruar duke theksuar se ky partneritet do të ofroj mundësi të reja për afaristët anëtar të Esnafit.

Me këtë rast Banka Ekonomike dhe stafi i saj i përkushtuar urojnë të gjithë besimtarët e fesë islame në Kosovë muajin e shenjtë të Ramazanit. 

List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars