BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
BANKA EKONOMIKE MERR PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË 2013
Si sinjal i gatishmërisë dhe rëndësisë në trajtimin e sektorit të bujqësisë së Republikës së Kosovës, Banka Ekonomike edhe këtë vit merr pjesë në Panairin e Bujqësisë 2013.
Me qëllim të mbështetjës së klientëve që merren me sektorin e bujqësisë, Banka Ekonomike gjatë tërë muajit Tetor ofron kredi bujqësore pa shpenzime administrative!
Panairi zyrtarisht ka filluar ditën e mërkurë (02 Tetor) dhe do të jetë i hapur deri ditën e shtunë (05 Tetor) në orën 16:00.
Për më shumë informata rreth panairit apo mundësive për aplikim, ju lutem vizitoni njërën nga degët e Bankës Ekonomike në gjithë Kosovën. 
List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars