OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
OFERTË PËR KREDI BUJQËSORE GJATË MUAJIT TETOR!
Me rastin e mbajtjës së Panairit të Produkteve Bujqësore 2013, për të gjithë klientët e sektorit të Bujqësisë Banka Ekonomike ofron Kredi Bujqësore me 0% shpenzime administrative gjatë tërë muajit Tetor.
Ky hap korrespondon me një prej qëllimeve të Bankës Ekonomike për të mbështetur rritjen e prodhimtarisë vendore me theks të veçantë sektorin e bujqësisë.
Për çdo informatë shtesë rreth shfrytëzimit të kësaj oferte, ju lutem vizitoni njërën prej degëve të Bankës Ekonomike në të gjithë Kosovën. 
Partneriteti vendor jep sukses!
List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars