Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë

Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.

✅ Pa hipotekë
✅ Mundësi pa garantues/ pa bashkëhuamarrës
✅ Kushte preferenciale
✅ Grejs periudhë

*Të gjithë fermerët individual dhe agrobizneset të cilët gjenerojnë të hyra nga veprimtaritë e tyre bujqësore mund të aplikojnë për kredi në këtë kampanjë.

Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ☎️ 038 500 500 & 📲 049 733 322.

Me bereqet! 🌾👨🌾

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Dhurimi i Gjakut
Dhurimi i Gjakut
24.09.2021 | 12:24
20 vite një nga prioritet kyçe e kemi pasur edhe mbështetjen ndaj shoqërisë. Përmes aktiviteteve të
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
14.07.2021 | 11:04
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike Banka Ekonomike ka nënshkruar marrëveshjen e
Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --
06.07.2021 | 16:49
Kampanja e Depozitave Çka mbjell, korr!Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:• Norma atraktive