Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë

Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 50,000 Euro.

✅ Pa hipotekë
✅ Kushte preferenciale
✅ Grejs periudhë
 
Apliko online për kredi: https://bit.ly/3FMMwR9

*Të gjithë fermerët individual dhe agrobizneset të cilët gjenerojnë të hyra nga veprimtaritë e tyre bujqësore mund të aplikojnë për kredi në këtë kampanjë.

Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ☎️ 038 500 500 & 📲 049 733 322.

Mendo sivjet për investimet e Pranverës!🌾👨🌾

Banka Ekonomike
20 VITE – BESIM DHE PARTNERITET
List of videos
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
12.05.2022 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 13 Qershor 2022, Kushtet
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!
06.05.2022 | 04:24
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!Nëse ju doni të filloni një karrierë me një Bankë me mundësi
Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
21.04.2022 | 02:00
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 26 Maj 2022, çmimorja për
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
11.04.2022 | 12:10
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e