Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence 🏡

Bëhu me shtëpi të re në Royal Green Residence përmes Kredisë Hipotekare nga Banka Ekonomike.

Zgjidhe shtëpinë tënde në Royal Green Residence dhe vizito një nga degët e Bankës Ekonomike për të aplikuar për Kredi Hipotekare dhe përfito: 👇🏼

✅ Norma atraktive të interesit
✅ Afati i kthimit të kredisë deri në 30 vite
✅ Minimumi i pjesëmarrjes 10%

Të gjithë personat individ të cilët marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë mund të aplikojnë për këtë kampanjë.

Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës nëse aktivizojnë edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:

  •     Kredit kartelë
  •     Mbitërheqje
  •     E-Banking
  •     SMS Njoftimin
  •     SMS Info & SMS Top UP.
  •     Pako atratkive të llogarive


Kushtet preferenciale të kampanjës vlejnë edhe për bashkëatdhetarë!


Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Dhurimi i Gjakut
Dhurimi i Gjakut
24.09.2021 | 12:24
20 vite një nga prioritet kyçe e kemi pasur edhe mbështetjen ndaj shoqërisë. Përmes aktiviteteve të
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
14.07.2021 | 11:04
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike Banka Ekonomike ka nënshkruar marrëveshjen e
Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --
06.07.2021 | 16:49
Kampanja e Depozitave Çka mbjell, korr!Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:• Norma atraktive