Dhurimi i Gjakut
Dhurimi i Gjakut
20 vite një nga prioritet kyçe e kemi pasur edhe mbështetjen ndaj shoqërisë. Përmes aktiviteteve të ndryshme kemi ndihmuar në përmirësimin dhe vetëdijesimin për të krijuar një ambient sociale më të mirë për të gjithë.

Me rastin e 20 vjetorit, Banka Ekonomike në bashkëpunim me Transfuzionin e Gjakut kanë organizuar aktivitetin e dhurimit vullnetar të gjakut, aktivitet tradicional tashmë.

Shëndeti publik, veçanërisht në situatën me pandemi është një nga gjerat më të rëndësishme, andaj dhurimi vullnetar i gjakut si simbolik është i rëndësisë së veçantë dhe jetik për jetën e njeriut.

Banka Ekonomike
20 vite – Kontribut për shoqërinë
List of videos
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO
14.10.2021 | 04:06
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA HIPOTEKË Nisja marë e mirë. Ndrysho gjërat qysh t’kesh
Afatizo deri në 5 vjet
Afatizo deri në 5 vjet
04.10.2021 | 03:01
Për ju kursimet kanë shumë rëndësi, ndërsa për ne keni rëndësi ju. Afatizo deri në 5 vjet dhe
Dhurimi i Gjakut
Dhurimi i Gjakut
24.09.2021 | 12:24
20 vite një nga prioritet kyçe e kemi pasur edhe mbështetjen ndaj shoqërisë. Përmes aktiviteteve të