Afatizo deri në 5 vjet
Afatizo deri në 5 vjet
Për ju kursimet kanë shumë rëndësi, ndërsa për ne keni rëndësi ju.
 
Afatizo deri në 5 vjet dhe përfito normë të interesit deri në 2.6%.
 
Norma efektive e interesit deri në 2.6%, apo varësisht nga vitet e maturimit të afatizimit që zgjedhni.
 
 
Nëpërmjet depozitave me afat ju përfitoni transparencë, siguri, fitim dhe fleksibilitet në planet tuaja të kursimit.
 
 
Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ☎️ 038 500 500 & 📲 049 733 322, apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!
 
Banka Ekonomike
20 vjet Besim dhe Partneritet
 
List of videos
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO
14.10.2021 | 04:06
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA HIPOTEKË Nisja marë e mirë. Ndrysho gjërat qysh t’kesh
Afatizo deri në 5 vjet
Afatizo deri në 5 vjet
04.10.2021 | 03:01
Për ju kursimet kanë shumë rëndësi, ndërsa për ne keni rëndësi ju. Afatizo deri në 5 vjet dhe
Dhurimi i Gjakut
Dhurimi i Gjakut
24.09.2021 | 12:24
20 vite një nga prioritet kyçe e kemi pasur edhe mbështetjen ndaj shoqërisë. Përmes aktiviteteve të