Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
 Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë

  1. Kushte preferenciale të interesit
  2. Procedurë e shpejtë

Apliko online për kredi: https://bit.ly/3FMMwR9

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve  në numrat 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni njërën nga degët tona më të afërta.

*Target grupi i kësaj kampanje janë të gjitha kompanitë e vogla dhe të mesme të profileve të ndryshme si dhe agro bizneset dhe bujqit. Përjashtim prej kampanjës bëjnë bizneset e pa regjistruara (duke mos përfshi klientët Agro).

Banka Ekonomike
20 VITE – BESIM DHE PARTNERITET
 
 
 
List of videos
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
12.05.2022 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 13 Qershor 2022, Kushtet
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!
06.05.2022 | 04:24
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!Nëse ju doni të filloni një karrierë me një Bankë me mundësi
Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
21.04.2022 | 02:00
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 26 Maj 2022, çmimorja për
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
11.04.2022 | 12:10
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e