Njoftim për klient
Njoftim për klient

 

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se me datën 14 Tetor 2023 (ditë e shtune), të gjitha degët e Bankës Ekonomike do të jenë të mbyllura.

 

Nga data 21 Tetor 2023 do të ri fillojmë të punojmë ditëve të Shtune, sipas orarit zyrtarë ⏰9:00 deri në ⏰14:00, në degët e mëposhtme:

 

📍Dega Prishtinë

📍Dega Gjakovë

📍Dega Pejë

📍Dega Prizren

📍Dega Mitrovicë

📍Dega Ferizaj

📍Dega Gjilan

📍Nëndega Prishtina Mall

 

Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të vazhdojnë të i shfrytëzojnë kanalet alternative të bankimit:

 💳 Pagesa me kartela të bankës;

💻 Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking;

🏦 Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).

 

Për çdo paqartësi ju munde te kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe  049 733 322.

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

 

List of videos
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
16.11.2023 | 04:36
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK),
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
31.10.2023 | 03:51
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës Në përshtatje me strategjinë tonë për të avancuar
Njoftim për klient
Njoftim për klient
13.10.2023 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se me datën 14 Tetor 2023 (ditë e shtune), të