Banka Ekonomike marrëveshje me Panorama Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Panorama Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Panorama Residence

Banka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur marrëveshje për financim të blerjes së shtëpive në Lagjen “Panorama Residence”
 
Përmes Kredisë Hipotekare, klientët e Bankës Ekonomike do të mund të financojnë blerjen e shtëpive në Lagjen “Panorama Residence” në Ferizaj.
o   Norma atraktive të interesit
o   Afati i kthimit të kredisë deri në 30 vite
o   Minimumi i pjesëmarrjes 10%
Zgjidhe shtëpinë tënde në Panorama Residence dhe vizito degët e Bankës Ekonomike për të aplikuar për Kredi Hipotekare.
 
Oferta vlen edhe për bashkatdhetarët tanë!
 
Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni njërën nga degët tona.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Dhurimi i Gjakut
Dhurimi i Gjakut
24.09.2021 | 12:24
20 vite një nga prioritet kyçe e kemi pasur edhe mbështetjen ndaj shoqërisë. Përmes aktiviteteve të
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
14.07.2021 | 11:04
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike Banka Ekonomike ka nënshkruar marrëveshjen e
Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --
06.07.2021 | 16:49
Kampanja e Depozitave Çka mbjell, korr!Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:• Norma atraktive