Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Invest Group
Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Invest Group
Ofertë për Kredi Hipotekare
 
Banka Ekonomike në bashkëpunim me “Invest Group” kanë arritur marrëveshje për financim të blerjes së banesës në Lagjen Prishtina e re.
 
Përmes Kredisë Hipotekare, klientët e Bankës Ekonomike do të mund të financojnë blerjen e banesës në Lagjen Prishtina e re në Prishtinë.

o   Norma atraktive të interesit
o   Afati i kthimit të kredisë deri në 30 vite
o   Minimumi i pjesëmarrjes 20%

Zgjidhe banesën tënde në “Invest Group” dhe vizito degët e Bankës Ekonomike për të aplikuar për Kredi Hipotekare.
 
Të gjithë personat individ të cilët marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë mund të aplikojnë për këtë kampanjë.

Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës nëse aktivizojnë edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:

  •     Kredit kartelë
  •     Mbitërheqje
  •     E-Banking
  •     SMS Njoftimin
  •     SMS Info & SMS Top UP.
  •     Pako atratkive të llogarive

Kushtet preferenciale të kampanjës vlejnë edhe për bashkëatdhetarë!

 
Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni njërën nga degët tona.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Dhurimi i Gjakut
Dhurimi i Gjakut
24.09.2021 | 12:24
20 vite një nga prioritet kyçe e kemi pasur edhe mbështetjen ndaj shoqërisë. Përmes aktiviteteve të
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
14.07.2021 | 11:04
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike Banka Ekonomike ka nënshkruar marrëveshjen e
Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --
06.07.2021 | 16:49
Kampanja e Depozitave Çka mbjell, korr!Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:• Norma atraktive