Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
Ski nevojë të mendosh nëse kësti i kredisë do të rritet sepse me Bankën Ekonomike në
5 VITET E PARA DO TË KENI INTERES FIKS!

Ri-financo kredinë tënde me norma atraktive të interesit në Bankën Ekonomike, bleni banesë, shtëpi apo tokë me normë atraktive të interesit deri në 30 vjet!

Jeto qetë e plot siguri sepse e ardhmja është siç dëshiron ti!

Nga kampanja ju përfitoni:

•    5 vitet e para interes fiks
•    Maturiteti i kredisë deri në 30 vjet
•    Pa Garantues
•    Norma atraktive të interesit
•    Oferta vlen edhe për bashkatdhetarët tanë
•    Minimum pjesëmarrje në financim 10 % për klientët rezident
•    Minimum pjesëmarrjen në financim 20 % për klientët jo-rezident


Kampanja vlen për të gjithë klientët të cilët aktivizojnë shërbimet e mëposhtme:

•    E-banking
•    Sms Shërbimet
•    Mbitërheqje
•    Kredit Kartelë
•    Pako 3
•    Sigurimi i pronës


Apliko online : https://bit.ly/3FMMwR9


*Të gjithë personat individ të cilët marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë mund të aplikojnë për këtë kampanjë, konkretisht klientët që marrin paga nga buxheti i Kosovës dhe nga Institucionet/Kompanitë publike, si dhe klientët të cilët marrin paga nga Institucionet/kompanitë private- klientë VIP

*Ri-financimi vlen për klientët e rinj!
 
Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: [email protected].
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
19.04.2024 | 04:04
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+
19.04.2024 | 03:53
Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me