Njoftim - Banka Ekonomike
Njoftim - Banka Ekonomike
Njoftim i përditësuar me datë 01.10.2022, ora 19:00
 
I/e nderuar klient,
 
Ju njoftojmë se pas përfundimit të investimeve në avancim të infrastrukturës është rikthyer në funksion edhe përdorimi i Kredit kartelave. 
 
 _______________________________________________________________________________________________________________ 
 
 Njoftim i përditësuar me datë 28.09.2022, ora 16:00
 
I/e nderuar klient,
 
Ju njoftojmë se pas investimeve në avancim të infrastrukturës është rikthyer në funksion përdorimi i Debit kartelave, si dhe shërbimet në ATM.
 
Ndërsa së shpejti do të rikthehet edhe përdorimi i kredit kartelave.

 __________________________________________________________________________________________________________________
 
I/e nderuar klient,
 
Ju njoftojmë se me date 28.09.2022, si rezultat i investimeve në avancim të infrastrukturës, me qëllim të rritjes së cilësisë së shërbimit, do të ketë ndërprerje të përkohshme të përdorimit të kartelave në POS, ATM si dhe blerjet online në internet.
Kredit kartelat do të kenë ndërprerje të përkohshme nga ora 01:55 deri në orën 13:00, ndërsa Debit kartelat dhe ATM do të kenë ndërprerje të përkohshme/jashtë funksionit nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të vazhdojnë të i shfrytëzojnë kanalet alternative të bankimit:

•    Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking;
•    Deponim dhe tërheqje të mjeteve në degët dhe nëndegët e Bankës Ekonomike, të cilat do të punojnë me orar të zgjatur, deri në orën 20:00.
 
Për çfarëdo paqartësie që mund të keni, ju lutemi na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat: 0800 50505; 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Kampanja e Depozitave në valutën USD
Kampanja e Depozitave në valutën USD
10.03.2023 | 03:57
Mundësi për liri fitim derisa rri!Afatizo deri në 12 muaj dhe përfito normë efektive të interesit
Njoftim për E-banking
Njoftim për E-banking
24.02.2023 | 11:13
Të nderuar klientë, Ju informojmë se Banka do të kryej disa ndërhyrje lidhur me përmirësimin e
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
23.02.2023 | 04:27
Ski nevojë të mendosh nëse kësti i kredisë do të rritet sepse me Bankën Ekonomike në 5 VITET E PARA
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef!
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef!
21.12.2022 | 03:23
Bëj ëndrrat realitet, vozit cilëndo veturë që ki qef! Merr veturë me lizing duke filluar nga 10%