-Njoftim-
-Njoftim-

 
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që kanë produkte kreditore me Euribor se duke filluar nga muaji Prill 2023, plani i pagesës së kredisë do të ndryshohet, në bazë të kushteve të marrëveshjes që keni aktualisht me bankën.

Ky ndryshim ka ndodhur si rezultat i ndryshimit të çmimit të Euriborit. Euribori është një normë referente e përdorur nga një grup bankash Europiane që huazojnë fonde nga njëra tjetra në tregun ndër-bankar, për të llogaritur interesin e pagesave. Ndryshimi i kësaj norme do të ndikojë në koston e pagesës së obligimit tuaj dhe si pasojë, plani i pagesës do të ndryshojë në përputhje me këtë.
 
Ju lutemi të vizitoni degën tuaj për të marrë planin e ri të pagesës si dhe njoftohuni me kampanjën më të re të kredisë deri në 60,000 Eur, pa hipotekë dhe pa garantues, me afat kthimi deri në 180 muaj!
 
Referenca e EURIBOR: https://www.euribor-rates.eu/en/current-euribor-rates/3/euribor-rate-6-months/
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars