Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!


Afatizo deri në 2 vjet dhe përfito normë efektive të interesit deri në 2%, vlera minimale e afatizimit 5,000 EUR.

 

 Bëhu pjesë e lojës së madhe shpërblyese dhe fito:

  •   1 x Banesë në Prishtinë
  •     3 x Iphone 14
  •    3 x Laptop
  •    3 x TV Smart

 Për çdo afatizim në vlerë prej 5000 EUR, ju do të përfitoni një kupon për lojë shpërblyese.

Nëpërmjet depozitave me afat ju përfitoni transparencë, siguri, fitim dhe fleksibilitet në planet tuaja të kursimit.

Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ️ 038 500 500 & 📲 049 733 322, na shkruani në kujdesindajklientit@bekonomike.com apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!
 

Oferta vlen deri me datë 28 Dhjetor 2023.

Përzgjedhja e fituesve do të bëhet me datë 29 Dhjetor 2023.

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
18.08.2023 | 01:59
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë! Afatizo deri në 2 vjet dhe përfito normë efektive të
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
01.08.2023 | 06:53
Ju njoftojmë se Banka Ekonomike ka ndryshuar Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës, të
Njoftim - Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Njoftim - Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
01.08.2023 | 04:40
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Gusht 2023, hyn në
Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
01.08.2023 | 01:36
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Gusht 2023, hyn në