Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës

Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës

Në përshtatje me strategjinë tonë për të avancuar infrastrukturën bankare dhe për të përmbushur nevojat e klientëve tanë, me kënaqësi ju njoftojmë se dega jonë në Fushë Kosovë tani është rialokuar në adresë të re.

Nëndega e re ndodhet në: Rrugën Nënë Tereza, nr. 149, Fushë Kosovë. "

 
Kjo zhvendosje është një hap thelbësor drejt ofrimit të shërbimeve më efikase dhe se investimet vazhdojnë të jenë prioritet për të siguruar që të jemi sa më pranë klientëve tanë kudo në vend.

 

Ju mirëpresim!

Banka Ekonomike

List of videos
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
25.01.2024 | 10:17
SUBVENCION PËR PAJISJE EFIÇIENTE PËR NGROHJE PËR NDËRMARRJET MIKRO, TË VOGLA DHE TË MESMEMerr kredi
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
29.12.2023 | 03:37
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Janar 2024 (bazuar në
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
29.12.2023 | 03:01
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike,Me kënaqësi të veçantë dëshirojmë të ndajmë lajmin e
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të