Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!

Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të blerjeve në POS terminalet e Bankës Ekonomike, e cila ju ofron një mundësi unike për të fituar bonus gjatë kësaj periudhe festive.

Fitoni Bonus: Paguaj në POS terminalet të Bankës Ekonomike me kartelat e bankës tonë dhe fito 0.5% BONUS në çdo blerje.

Pagesat: Bonuset e fituara do të kreditohen në llogarinë tuaj rrjedhëse çdo muaj, me datën 16 të muajit vijues.

Kohëzgjatja: Kampanja fillon sot dhe zgjatë deri më 15 Janar 2024.

Ky është shansi juaj për të bërë blerjet tuaja festive edhe më të dobishme.

Festa të lumtura dhe blerje të këndshme!

Listën e tregtarëve të POS e gjeni në këtë link.

List of videos
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
19.04.2024 | 04:04
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+
19.04.2024 | 03:53
Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me