Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune për muajin e Diasporës
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune për muajin e Diasporës

Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune për muajin e Diasporës

 

Jemi këtu për t’ju bërë të ndjeheni sa më mirë në atdheun tuaj, duke krijuar një muaj të veçantë për ju, të quajtur “Muaji i Diasporës”, gjatë të cilit do të jemi në shërbimin tuaj edhe çdo të Shtunë të muajit Korrik.

 

Duke filluar nga data 01 Korrik 2023 do të fillojmë të punojmë edhe ditëve të Shtune, sipas orarit zyrtarë 9:00 deri në 14:00, në Degët dhe Nëndegët tona.

 

Kjo do te jetë një mundësi e shkëlqyeshme për të biseduar me stafin tonë të kualifikuar, të cilët do të ju ndihmojnë me profesionalizëm për nevojat tuaja financiare.

 

Banka Ekonomike është partneri juaj i besueshëm, që do të ju mbështesë në çdo hap të rrugës drejt suksesit.

 

 

Banka Ekonomike

Mik i Diasporës

List of videos
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
18.08.2023 | 01:59
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë! Afatizo deri në 2 vjet dhe përfito normë efektive të
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
01.08.2023 | 06:53
Ju njoftojmë se Banka Ekonomike ka ndryshuar Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës, të
Njoftim - Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Njoftim - Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
01.08.2023 | 04:40
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Gusht 2023, hyn në
Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
01.08.2023 | 01:36
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Gusht 2023, hyn në