Kredi për sigurinë e veturës
Kredi për sigurinë e veturës
Me hapjen e llogarisë në Bankën Ekonomike, për të gjitha veturat që regjistrohen dhe sigurohen nga Agjentët e KS Sigurisë, shpenzimet e regjistrimit dhe sigurimit kasko mund ti paguani deri në 12 këste.

Regjistrimi i veturës dhe Sigurimi Kasko brenda një ore!

Ju do të përfitoni:

•    Normë atraktive të interesit
•    Pa bashkëhuamarrës
•    Pa garantues
•    Shuma e kredisë deri në 999 Eur
•    Maturiteti i kredisë deri në 12 muaj
•    Nuk kërkohen dokumente shtesë përveç dokumenteve të veturës

Produkti vlen për të gjithë klientët që:

•    Hapin ose kanë një llogari në Bankën Ekonomike
•    Regjistrojnë veturën në KS Siguria
•    Sigurimin Kasko në KS Siguria
•    Vetura duhet të jetë në emër të klientit

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: [email protected]

Për sugjerime dhe ankesa ju lutem na shkruani në [email protected]

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars