Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike,

Me kënaqësi të veçantë dëshirojmë të ndajmë lajmin e gëzueshëm për fituesit e kampanjës sonë të depozitave.

Fituesit e përzgjedhur:

Llap Top:
1.    Burim Halilaj me numër të kontratës 8565751
2.    Qazim Bytyqi me numër të kontratës 8211958
3.    Shpresa Limani me numër të kontratës 3896692


TV:
1.    Shpresa Limani me numër të kontratës 3896785
2.    Gani Muli me numër të kontratës 8383305
3.    Arben Podrimqakaj me numër të kontratës 8775899

iPhone 14:
1.    Gani Jashanica me numër të kontratës 3473840
2.    Afrim Demaku me numër të kontratës 8774582
3.    Avni Morina me numër të kontratës 8535158

Banesë në Prishtinë:
1.    Sami Shalaku me numër të kontratës 3398320


Urime për të gjithë fituesit! Ju falënderojmë për pjesëmarrjen dhe besimin tuaj ndaj Bankës Ekonomike.
List of videos
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
19.04.2024 | 04:04
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+
19.04.2024 | 03:53
Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me