Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 1 Korrik 2024, hyn në fuqi çmimorja e re për persona fizik dhe juridik.
 
Shërbimet/çmimet të cilat do të ndryshohen nga data 01 korrik 2024 janë:
 

 •  Pakot e llogarive për persona fizik (çmimi i ri dhe ndryshimi i produkteve)
 •  Pakot e llogarive për persona juridik (çmimi i ri dhe ndryshimi i produkteve)
 •  Llogaria e kursimit dhe flexi për personat juridik (është larguar si shërbim)
 •  Çmimi i procesimit të pagave masive në degë
 •  Çmimi për rritjen e limitit të kredit kartelës
 •  Aplikimi për debit kartelë
 •  Rilëshimi/Skadimi i debit kartelës
 •  Tërheqja e parave me debit kartelë në bankomatët në objektet e Bankës Ekonomike
 • Tërheqja e parave me debit kartelë në bankomatët e bankave tjera në Kosovë
 • Tërheqja e parave me debit kartelë në bankomatët jashtë Kosovës
 •  Aplikimi për kredit kartelë
 •  Rilëshimi i kredit kartelës në rast të humbjes/vjedhjes
 •  Rilëshimi / Skadimi i kredit kartelës
 •  Aplikimi/Lëshimi i kartelës debit për personat e autorizuar
 •  Tërheqja e parave me kredit kartelë në bankomatët e bankave tjera në Kosovë
 •  Tërheqja e parave me kredit kartelë në bankomatët e bankave tjera jashtë Kosovës
 •  Ndryshimi i limitit të kredit kartelës
 •  Deponimet në sportelet e bankës dhe deponimet e pazarit ditor
 •  Deponimet nga palët e treta
 •  Aplikimi për kredit kartelë
 •  GPRS tarifa
 •  Visa Platinum mirëmbajtja
 •  Tërheqja nga llogaria flexi për individ
 Çmimoret e reja i gjeni në linkun: https://shorturl.at/dOPn1

Për më shumë informata rreth publikimit të çmimorës, na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ️ 038 500 500 & 📲 049 733 322, na shkruani në [email protected] apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Kredit Kartela me Këste
Kredit Kartela me Këste
05.06.2024 | 11:56
Lansimi i veçorisë së re të pagesave me këste për të gjitha kredit kartelatBanka Ekonomike
Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
27.05.2024 | 01:23
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 1 Korrik 2024 , hyn në
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
19.04.2024 | 04:04
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+
19.04.2024 | 03:53
Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e