Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike

Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars me kampanjë bonusi për klientët tanë.
 
 
Kjo kampanjë është shenjë mirënjohjeje për besimin tuaj të vazhdueshëm në shërbimet tona.
 
 
Cfarë duhet të dini për kampanjën?
 
•    Kampanja do të zgjasë dy ditë -  7 dhe 8 Mars 2024
•    Për çdo blerje me cilëndo kartelë të Bankës Ekonommike në POS terminalet e Bankës Ekonomike, në këto data duke filluar në vlerë prej 20 EUR, ju kualifikoheni për bonus.  
•     Bonusi do të kalkulohet dhe do të kreditohet llogaria e juaj rrjedhëse me datën 12 Mars 2024.
 
Si fitohet Bonusi?
 
•    Për çdo blerje 20 EUR deri ne 49.99 EUR ju do të përfitoni 2 EUR bonus  
•    Për çdo blerje 50 EUR e tutje – ju do të përfitoni 5 EUR bonus
•    Vlera maksimale e bonusit të përfituar është 20 EUR
 
 
Festoni me ne këto festa dhe shfrytzoni bonuest që kemi pëgatitur për ju!
 
Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: [email protected]
 
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars