Instalimi i sistemeve solare fotovoltaike përmes Eko Kredisë.
Instalimi i sistemeve solare fotovoltaike përmes Eko Kredisë.

🌱Banka Ekonomike ofron mundësinë për të përfituar nga subvencionimi i Ministrisë së Ekonomisë për instalimin e sistemeve solare fotovoltaike përmes Eko Kredisë. 

Banka Ekonomike ju ofron mundësinë e blerjes së këtyre pajisjeve me anë të kredisë me kushte shumë të favorshme.

Vlera e subvencionit për konsumatorët familjarë, mbulon shumën 250 €/kWp dhe deri në 1750.00 €, subvencionohet vetëm një sistem fotovoltaik (FV) për prodhimin e energjisë elektrike për vetë-konsum për një (1) shtëpi, sistemi duhet të blihet i ri.

💡 Afati i fundit për aplikim për fazën e parë është deri më datën 31.05. 2024, ose deri në shpenzimin e buxhetit të alokuar për këtë thirrje.

Ne ndihmojmë ndërmarrjet të jenë më efikase dhe miqësore ndaj mjedisit.🌿

Për më shumë informata rreth thirrjes vizitoni linkun  🌐https://rb.gy/p0xfze

Apliko online për kredi 👇 https://bit.ly/3FMMwR9

 

Banka Ekonomike,

Mendon për ty!
List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars