Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+

Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e dizajnuar për të ofruar llogari rrjedhëse, kartelë debiti si dhe llogari kursimesh, të gjitha pa pagesë mujore.

Ky produkt është i disponueshëm për studentët nga mosha 16 vjeçare.


Me llogarinë studentore, studentët mund të përfitojnë nga:


·         Llogaria rrjedhëse pa pagesë mujore, duke i lejuar ata të menaxhojnë financat e tyre pa shqetësime të panevojshme.

·         Kartela debiti për blerje të sigurta dhe të lehta, duke u ofruar një mënyrë të përshtatshme për të përdorur paratë e tyre.

·         Llogaria e kursimeve, që ua lejon atyre të ndërtojnë një fond të sigurt për të ardhmen dhe të përfitojnë nga normat e interesit.

·         Përveç kësaj, ofrojmë një libër/broshurë të veçantë për edukimin financiar të studentëve, ku ata mund të mësojnë për menaxhimin e financave, rëndësinë e kursimeve dhe si të planifikojnë për të ardhmen e tyre.

 

 Bashkohuni me ne sot për të mësuar më shumë dhe për të filluar rrugëtimin tuaj drejt menaxhimit të financave të suksesshme!

 

List of videos
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
19.04.2024 | 04:04
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+
19.04.2024 | 03:53
Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me