M-banking
M-banking
M-Banking
 
M-banking është shërbim elektronik, i sigurt, i shpejtë, i lehtë dhe efikas, i cili ju mundëson qasje në llogarinë tuaj dhe kryerjen e shërbimeve bankare përmes telefonit.

M-banking ju mundëson:

•    Pasqyrën e llogarisë rrjedhëse, kredive, mbitërheqjeve dhe depozitave tuaja
•    Pasqyrën e saktë të  gjitha mjeteve me të cilat dispononi në llogarinë tuaj
•    Realizimin e transferteve kombëtare dhe ndërkombëtare në valuta të ndryshme
•    Konfirmimin elektronik për të gjitha transaksionet e realizuara në E-banking
•    Menaxhimin e kredit kartelave tuaja

Me M-banking të Bankës Ekonomike përmes opsionit inovativ Foto Pay ju mundësohet”
 
•   Realizim të shpejtë dhe të lehtë e të gjitha pagesave KOS GYRO (Dogana, KESCO, KRU Prishtina, TPL, dhe TPL+,etj.)
•   Realizim të shpejtë dhe të lehtë e të gjitha pagesave ndaj organizatave buxhetore (Komuna, ATK, TRUST, etj.)


M-banking është zgjidhja ideale për të kontrolluar dhe menaxhuar llogarinë tuaj bankare në mënyrë të rehatshme, të sigurtë dhe të efektshme.

Me aplikacionin M- banking ju mund të kryeni shpejtë e lehtë shërbimet tuaja bankare.

Krejt çka ju duhet është ta shkarkoni aplikacionin e M-banking  në smart telefonin tuaj.

Ky shërbim bankar ju ofron qasje të sigurtë në llogarinë tuaj.

List of videos
Kredit Kartela me Këste
Kredit Kartela me Këste
05.06.2024 | 11:56
Lansimi i veçorisë së re të pagesave me këste për të gjitha kredit kartelatBanka Ekonomike
Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
27.05.2024 | 01:23
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 1 Korrik 2024 , hyn në
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
19.04.2024 | 04:04
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+
19.04.2024 | 03:53
Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e