Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja

Të dashur klientë,

 

Lumturia është në udhëtim, prandaj rehatohuni dhe kënaquni çdo moment me një makinë që mund të marrësh me qira përmes platformës SIXT ose AVIS me përfitime të veçanta për përdoruesit Kartat Premium Visa.

 

Zbritje deri në 15% në platformën SIXT

 

Platforma e makinave me qira SIXT operon në mbi 100 vende dhe u ofron mbajtësve të kartave Visa Premium kushte të veçanta:


Visa Gold:

10% zbritje në shërbimin e makinave me qira.

 

Visa Platinum i Visa Platinum Business:

10% zbritje në shërbimin e makinave me qira dhe statusin e llogarisë SIXT Gold.

 

Visa Infinite:

15% zbritje në shërbimin e makinave me qira, 10% zbritje në udhëtimet e rezervuara me transferet Sixt, si dhe limuzinat e klasit të parë me status Platinum te SIXT.

 

Deri në 35% zbritje në Platformën AVIS

Filloni në një aventurë të përshtatur sipas preferencave tuaja! Bëni një rezervim në www.avisworld.com/visa, perdorni kartën tuaj Visa Premium, blijeni kartën tuaj Visa Premium dhe përfitoni përfitime të veçanta:

 

Visa Gold dhe Visa Platinum:

20% zbritje në tarifat standarde.

 

Visa Infinite:

 35% zbritje në tarifat s

 

 

Për më shumë informata, vizitoni AVIS, SIXT

List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars