Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë


 

 Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega në Prishtina Mall sipas orarit zyrtarë ⏰10:00 deri në ⏰17:00

 

Të gjitha degët/nëndegët e Bankës Ekonomike do të jenë të mbyllura.

 

Ju falënderojmë për mirëkuptimin tuaj dhe ju inkurajojmë të përdorni shërbimet tona nëpërmjet ATM apo kanaleve elektronike

 

Ju falënderojmë për mirëkuptim dhe ju inkurajojmë të përdorni shërbimet tona në rrjetin e bankomatëve dhe të përdorni shërbimin e-banking & SMS info24/7 si dhe mund të kontaktoni në Qendrën e thirrjeve në numrat 038 500 500 & 049 733 322 apo ne email: [email protected]

 

Banka Ekonomike është partneri juaj i besueshëm, që do të ju mbështesë në çdo hap të rrugës drejt suksesit.

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars