Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 13 Qershor 2022, Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës do të kenë disa ndryshime.

Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës në mënyrë të detajuar specifikojnë produktet dhe shërbimet që ofrohen në momentin e hyrjes së klientit në marrëdhënie kontraktuale me Bankën Ekonomike dhe është i strukturuar si më poshtë:

 Përdorimi llogarive,

 • Personat e autorizuar,
 • Shërbimet dhe produktet bankare,
 • Kartelat e Debitit dhe Kreditit, ATM,  
 • Transaksionet në llogari,
 • Produktet kreditore,
 • Urdhërat nga autoritetet lokale,
 • Tarifat dhe provizionet,
 • Privatësia dhe të dhënat,
 • Pronari kryesor përfitues,
 • Mbyllja e llogarisë,
 • Përgjegjësitë dhe te drejtat,
 • FSDK,
 • Klientët me shtetësi Amerikane FATCA,
 • Ankesa dhe hetimi dhe
 • Komunikimi i ndryshimeve.


Për më shumë informata, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe  049 733 322.

List of videos
Lansimi i shërbimit 3D Secure për debit dhe kredit kartelat Visa
Lansimi i shërbimit 3D Secure për debit dhe kredit kartelat Visa
01.10.2022 | 12:02
I/e nderuar klient, Ju njoftojmë se me datë 01.10.2022, si rezultat i investimeve në avancim të
Njoftim - Banka Ekonomike
Njoftim - Banka Ekonomike
26.09.2022 | 10:06
I/e nderuar, Ju njoftojmë se me date 28.09.2022, si rezultat i investimeve në avancim të
Bone kerrin tond!
Bone kerrin tond!
29.07.2022 | 03:09
Hala pa kerr? Tu pritë që dikush t’merr?! Mos e prit kërkond, bone kerrin tond!•    Çmim
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës
12.07.2022 | 04:00
Banka Ekonomike, Mik i Diasporës S'ka rëndësi nga vjen, interesin më t'volitshëm te na e gjenë!