Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!


Afatizo deri në 2 vjet dhe përfito normë efektive të interesit deri në 2%, vlera minimale e afatizimit 5,000 EUR.

 

 Bëhu pjesë e lojës së madhe shpërblyese dhe fito:

  •   1 x Banesë në Prishtinë
  •     3 x Iphone 14
  •    3 x Laptop
  •    3 x TV Smart

 Për çdo afatizim në vlerë prej 5000 EUR, ju do të përfitoni një kupon për lojë shpërblyese.

Nëpërmjet depozitave me afat ju përfitoni transparencë, siguri, fitim dhe fleksibilitet në planet tuaja të kursimit.

Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ️ 038 500 500 & 📲 049 733 322, na shkruani në [email protected] apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!
 

Oferta vlen deri me datë 28 Dhjetor 2023.

Përzgjedhja e fituesve do të bëhet me datë 29 Dhjetor 2023.

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
25.01.2024 | 10:17
SUBVENCION PËR PAJISJE EFIÇIENTE PËR NGROHJE PËR NDËRMARRJET MIKRO, TË VOGLA DHE TË MESMEMerr kredi
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
29.12.2023 | 03:37
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Janar 2024 (bazuar në
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
29.12.2023 | 03:01
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike,Me kënaqësi të veçantë dëshirojmë të ndajmë lajmin e
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të