Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!

 Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu fllejt!

Afatizo deri në 5 vjet dhe përfito normë efektive të interesit deri në 3%

Fito edhe GIFT CARD në Siguri prej shpisë deri në 200 Euro, varësisht nga vitet dhe shuma e depozitës me afat.
 
Produktet e sigurimeve në KS Siguria të cilat mund ti shfrytëzoni:

Sigurimet Motorike:

• Sigurimi i Auto përgjegjësisë MTPL
• Sigurimi MTPL+
• Sigurimi Kasko

Sigurimet e Pasurisë:

• Sigurimi i Pronës
• Sigurimi i Shtëpisë/Banesës
• Sigurimi i Parave në kasafortë
• Sigurimi i Parave në tranzit
• Sigurimi i Rreziqeve në Ndërtim
• Sigurimi i Përgjegjësive
• Sigurimi i Mallit në Transport
• Sigurimi i Gradacioneve
• Sigurimi Kompleks i Bankave, BBB

Norma efektive e interesit deri në 3%, apo varësisht nga vitet e maturimit të afatizimit që zgjedhni.
 
Nëpërmjet depozitave me afat ju përfitoni transparencë, siguri, fitim dhe fleksibilitet në planet tuaja të kursimit.

Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ️ 038 500 500 & 📲 049 733 322, na shkruani në kujdesindajklientit@bekonomike.com apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!

Oferta vlen deri me datë 30 Shtator 2023.

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
18.08.2023 | 01:59
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë! Afatizo deri në 2 vjet dhe përfito normë efektive të
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
01.08.2023 | 06:53
Ju njoftojmë se Banka Ekonomike ka ndryshuar Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës, të
Njoftim - Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
Njoftim - Çmimorja e re për persona Fizik dhe Juridik
01.08.2023 | 04:40
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Gusht 2023, hyn në
Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
01.08.2023 | 01:36
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Gusht 2023, hyn në