Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Njoftim - Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Ju njoftojmë se Banka Ekonomike ka ndryshuar Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës, të cilat hyjnë në fuqi me datë 1 Gusht 2023.
 
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të bankës në mënyrë të detajuar specifikojnë produktet dhe shërbimet që ofrohen në momentin e hyrjes së klientit në marrëdhënie kontraktuale me Bankën Ekonomike dhe është i strukturuar si më poshtë:

•    Përdorimi llogarive,
•    Personat e autorizuar,
•    Shërbimet dhe produktet bankare elektronike,
•    Debit dhe Kredit kartelat, si dhe terminalet POS dhe ATM
•    Transaksionet në llogari,
•    Produktet kreditore,
•    Urdhërat nga autoritetet lokale,
•    Tarifat dhe provizionet,
•    Privatësia dhe të dhënat personale,
•    Pronari kryesor përfitues,
•    Mbyllja e llogarisë,
•    Përgjegjësitë dhe të drejtat,
•    FSDK,
•    Klientët me shtetësi Amerikane FATCA,
•    Ankesa dhe komunikimi,
•    Komunikimi i ndryshimeve.

Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës gjeni në linkun: https://www.bekonomike.com/sq/Kushtet-e-P%C3%ABrgjithshme-t%C3%AB-afarizmit-t%C3%AB-bank%C3%ABs
 
Për më shumë informata, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe  049 733 322.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
25.01.2024 | 10:17
SUBVENCION PËR PAJISJE EFIÇIENTE PËR NGROHJE PËR NDËRMARRJET MIKRO, TË VOGLA DHE TË MESMEMerr kredi
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
29.12.2023 | 03:37
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Janar 2024 (bazuar në
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
29.12.2023 | 03:01
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike,Me kënaqësi të veçantë dëshirojmë të ndajmë lajmin e
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të