Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
Njoftim - Llogaria e pagesës me shërbime bazike
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Gusht 2023, bazuar në Rregulloren e Bankës Qendrore, hyn në fuqi Llogaria e pagesës me shërbime bazike, e cila ofron qasje në shërbimet bazike të nevojshme në menaxhimin e financave tuaja.

Llogaria bazike është një lloj i kufizuar i llogarisë e ofruar ekskluzivisht në valutën EUR që është e aplikueshme vetëm për klientët individual të rinj dhe ekzistues (të cilët nuk janë persona juridik).

Shërbimet e përfshira në Pakon Bazike të llogarisë rrjedhëse:
 

 • Hapja e llogarisë
 • Mirëmbajtja e llogarisë
 • Aktivizimi i shërbimit E-banking
 • Deponimi në degë
 • Tërheqja në degë
 • Deponimi në ATM brenda objekteve të Bankës Ekonomike / jashtë objekteve të Bankës Ekonomike
 • Tërheqja në ATM brenda objekteve të Bankës Ekonomike / jashtë objekteve të Bankës Ekonomike
 • Pagesat në të gjitha POS terminalet e bankave tjera në Kosovë
 • Pagesat përmes debit kartelës - Online/E-Commerce në Kosovë
 • Tranferet brenda Bankës Ekonomike - E-banking
 • Pagesat Kos Gyro për Doganat me E-banking
 • Pagesat KESCO përmes E-banking
 • Debitimi direkt
 • Dhënia e gjendjes së llogarisë
 • Mbyllja e llogarisë

Ju mund të zgjedhni pakon bazike me një tarifë të ulët e cila nuk mund të jetë më e lartë se 0,12% e vlerës së pagës mesatare neto mujore në Republikën e Kosovës, e publikuar nga Agjencioni i Statistikave të Kosovës
 

Për më shumë informata rreth llogarisë bazike, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe 049 733 322.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
Njoftim për klientë rreth orarit të punës ditëve të Shtunë
15.03.2024 | 02:21
Ju informojmë duke filluar nga data  23 Mars 2024 ditëve të shtunë do të operojë vetëm dega
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
Festoni Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke përfituar Bonus nga Banka Ekonomike
06.03.2024 | 04:13
Banka Ekonomike do të festojë Ditën e Mësuesit më 7 Mars dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas me 8 Mars