Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme

 

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Janar 2024 (bazuar në Regulloren e BQK-së për Qasjen në Llogari Pagese me Shërbime Bazike), hyn në fuqi ofrimi i llogarisë së pagesës me shërbime bazike për kategoritë e cenueshme, me shërbime bazike  për menaxhimin e financave tuaja pa pagesë.

Shërbimet e përfshira me 0% komision në Pakon Bazike të llogarisë rrjedhëse:
 
•    Deponimi në degë
•    Deponimi në ATM brenda bankës / jashtë bankës
•    Tërheqja në degë
•    Tërheqja në ATM brenda bankës / jashtë bankës
•    Debitimi direkt
•    Pagesat përmes debit kartelës - në terminale të pagesave (POS)
•    Pagesa përmes debit kartelës - Online/E-Commerce
•    Transferet brenda bankës - në degë
•    Transferet brenda bankës - E-banking
•    Transferet brenda llogarive të të njëjtit klient - në degë
•    Transferet brenda llogarive të të njëjtit klient - E-banking
•    Hapja e llogarisë
•    Mirëmbajtja e llogarisë
•    Lëshimi i shërbimit E-banking
•    Urdhër pagesa brenda bankës
 
Llogaria bazike ofrohet ekskluzivisht në valutën EUR  vetëm për klientët individual të rinj dhe ekzistues (persona fizik).
 
Për më shumë informata rreth llogarisë bazike pa pagesë për kategoritë e cenueshme, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe 049 733 322.


List of videos
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
25.01.2024 | 10:17
SUBVENCION PËR PAJISJE EFIÇIENTE PËR NGROHJE PËR NDËRMARRJET MIKRO, TË VOGLA DHE TË MESMEMerr kredi
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
29.12.2023 | 03:37
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Janar 2024 (bazuar në
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
29.12.2023 | 03:01
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike,Me kënaqësi të veçantë dëshirojmë të ndajmë lajmin e
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të