Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese

SUBVENCION PËR PAJISJE EFIÇIENTE PËR NGROHJE PËR NDËRMARRJET MIKRO, TË VOGLA DHE TË MESME

Merr kredi në Bankën Ekonomike për investime në pajisje efiçiente të ngrohjes për biznese.

Përfito nga subvencioni i Ministrisë së Ekonomisë për pajisje efiçiente për ngrohje duke marrë kredi për investim në pajisje efiçiente të ngrohjes për biznesin tuaj.

Investimet në pajisje efiçiente për ngrohje ndikojnë në:

•Uljen e shpenzimeve të energjisë
•Përmirësimin e imazhit dhe reputacionit të biznesit tuaj
•Mbrojtjen e mjedisit

Pajisjet efiçiente për të cilat do të përfitoni nga subvencioni janë:

•Pompa termike- subvencionohet me 20% të vlerës investive dhe deri në 2,000€,
•Kondicioneri/klima efiçiente- subvencionohet me 20% të vlerës investive dhe deri në 1,000€,
•Stufa individuale me biomasë- subvencionohet me 40% të vlerës investive dhe deri në 500€.

Thirrja për fazën e parë është e hapur deri më 31 Janar 2024.

Udhëzime për fazat e aplikimit për subvencionimin e pajisjeve efiçiente:

•Lexoni më shumë për thirrjen publike këtu!

•Shikoni video udhëzuesin se si të aplikoni për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje për NMVM këtu!

Apliko online: https://bit.ly/3FMMwR9
 

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
--Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike (e 38-ta me radhë)---
19.04.2024 | 04:04
Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e përgjithshme
Llogari studentore 16+
Llogari studentore 16+
19.04.2024 | 03:53
Me kënaqësi ju njoftojmë se kemi lansuar një produkt të ri për studentët! Paketa studentore është e
Banesë në Bregdet
Banesë në Bregdet
29.03.2024 | 02:08
Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë preferenciale të interesit, vlera minimale e afatizimit 10,
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
Merr një makinë me qira me lehtësi sipas preferencave tuaja
25.03.2024 | 10:41
Të dashur klientë,Lumturia është në udhëtim, prandajrehatohuni dhe kënaquni çdo momentaventure me