Njoftim
 
Klientë të nderuar,
 
Ju njoftojmë se më datë 1, 2 dhe 4 Janar 2021 (e Premte, e Shtune dhe e Hënë), me rastin e Festës së Vitit të Ri, sipas kalendarit të festave zyrtare, Banka Ekonomike nuk do të punojë.
 
Banka Ekonomike ju uron të gjithë klientëve Festën e Vitit të Ri.   
 
Ju mund të shërbeheni në rrjetin tonë të Bankomatëve dhe të përdorni shërbimin e-banking, SMS banking dhe SMS Info 24/7, si dhe mund të kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat 038 500 500 & 049 733 322, apo email: info@bekonomike.com.
 
Ju faleminderit për mirëkuptim!
Njoftim NjoftimKlientë të nderuar,Ju njoftojmë se më datë 1, 2 dhe 4 Janar 2021 (e Premte, e Shtune dhe e Hënë), me rastin e Festës së Vitit të Ri, sipas kalendarit të festave zyrtare, Banka Ekonomike nuk do